Digel - Az esküvői öltönyök és a tökéletesen illeszkedő kiegészítők szakértője.

A vőlegény egy DIGEL esküvői öltönyben kiegészíti, kiemeli a menyasszony ragyogását, méltó módon fokozza eleganciáját,elbűv így harmonikus egységgé forrva képviselik mindazt, amit az a bizonyos nagy nap jelent számukra. A DIGEL több, mint 81 év tapasztalattal a háta mögött készít esküvői öltönyöket férfiaknak. Német precizítás, olasz stílus, nemzetközi elismertség.

A legtöbb esetben a fókusz először a menyasszonyra szegeződik, a második pillantás már közvetlenül a vőlegényre összpontosul. A Modapicobello célja, hogy a vőlegénynek is megtaláljuk a tökéletes viseletet, ami harmonizál a menyasszony ruhájával.

Budapesti szalonunkban prémium kategóriás és egyedi, elegáns esküvői öltönyöket forgalmazunk. Kiváló szabói hátterünknek köszönhetően minden kedved vőlegényre tudunk méretre gyártani esküvői öltönyöket.

A vőlegény személyiségéhez, alkatához igazított egyedi, karcsúsított és extra karcsúsított elegáns esküvői öltönyöket kínálunk.

Célunk, hogy amikor elérkezik a nagy nap, akkor olyan elegáns megelenése legyen a vőlegénynek, mely maximális önbizalomra adhat okot.

1. oldal / 3