Referenciák

s4-dia07

s4-dia07

s4-dia08

s4-dia08

s4-dia09

s4-dia09

s4-dia10

s4-dia10

s4-dia11

s4-dia11

s4-dia12

s4-dia12

s4-dia13

s4-dia13

s4-dia14

s4-dia14

s4-dia15

s4-dia15

Rólunk írta egy kedves Menyasszony :)

Úgy izgultam, amikor a vőlegényemnek indultunk az esküvőnkre öltönyt választani, mert az én kis szerelmem nem igazán szereti ha üzletről üzletre kell lejárnia a lábát míg megtalálja az igazit, de tudta, hogy nekem ez milyen fontos és ő is szeretett volna nagyon menő vőlegény lenni a szertartáson. 

Hiába voltunk lelkesek, nem indult zökkenőmentesen a dolog, mert két helyen is unalmas, idejét múlt szabásmintákba, az esküvő szó hallatán pedig műmosolyokba és súlyos felárakba botlottunk.

Annyira büszke voltam a jövendőbelimre, amikor már én is csüggedten és kicsit reményt vesztve rebegtettem a szempilláimat, hogy "Naa, légyszi még a Moda Picobello-ba menjünk el!" - és ő bár nem hitt a sikerben, de igent mondott. 


Én már a bejáratnál éreztem, hogy ez lesz a nyerő, de még izgatottan kerestem a párom tekintetét. Tudjátok mikor nyugodtam meg? Mikor a szemkontaktus helyett megéreztem, hogy elengedi a kezem és láttam, ahogy beszippantja a bolt és eltűnik az öltönyök rengetegében. :) Ott tudtam, hogy győztünk.

Ahogy a segítőkész tulajdonos úrral megbeszélték az igényeket, próbálták a ruhákat én még szerelmesebb lettem, mint valaha és a végül kiválasztott öltönyben biztos voltam benne, hogy az én leendő férjem a legszexibb férfi a Földön.

Ami számomra különleges volt és máshol ilyen mentalitást nem tapasztaltam, hogy bár nagyon sok ruha volt az üzletben, a tulajdonos nem az üzletben található ruhákat akarta feltétlen ránk sózni, hanem azt az öltönyt kereste meg, amely a vőlegényemre a legalkalmasabb volt méretileg és fazonilag.

Ez kritikus volt, mert a vőlegényem egy sportos alkat és más méretű és zakó és más méretű nadrág kellett neki.

Azt azért muszáj leírnom nektek, hogy nagyon nem volt könnyű a sok trendi, elegáns és minőségi öltöny közül csak egyet hazahozni, de mondta a párom, hogy az esküvő után visszajön a haverokkal, mert, ahogy ő fogalmazott "Ez azért még is csak férfi-terep!"

Anita

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.